Geen producten (0)

Vintage Wedding Trend 2014

Vintage Wedding Trend 2014

De vintage wedding trend voor 2014 ---- “The Roaring Twenty’s”

Ik denk dat de grootste bruiloft trend voor 2014 de jaren 20's vintage look zal worden. De decadentie en vrolijkheid uit die tijd maken het een perfecte inspiratie voor een bruiloftsfeest.

De stijl van de 20's mode is heel romantisch. Kenmerken van deze look zijn getailleerde jurken en kant in zachte kleuren zoals crème en ivoor. Om deze look te perfectioneren kun je accessoires, zoals lange strengen van parelkettingen of goud afgewerkte sieraden dragen. In plaats van een traditionele sluier kan je bijvoorbeeld een in een “cloche” stijl hoofddeksel of een kralen hoofdband met Art Deco details dragen. Veren zijn hierbij trendy en gedurfd!

Natuurlijk voor de 2014 bruiloft trend,wil ik graag vertellen over de bruiloftsbloemen. Voor het voorjaar 2014, verwacht ik dat er zachte tinten van geel gemengd met grijs en veel pastels voor de romantische look te zien zullen zijn. Tegen de zomer, worden overdadige en felgekleurde bloemen de trend. Koraalkleurige en fleurige ton-sur-ton en bijvoorbeeld gemengd met  knalroze pioenen aan elkaar gebonden met veel mooie linten en veren. Ook de "net uit de tuin geplukt" look en handgebonden boeketten zullen altijd een favoriet zijn en blijven!

Laten we niet vergeten om veel textuur te gebruiken in de bruidsboeketten, zoals vruchten, grassen, peulen, bessen en vetplanten. Ik hoop dat we meer van deze boeketten zullen zien! Prachtig is daarbij het gebruik maken van een weelderig boeket van mooie tulpen, ranonkels en tuin rozen. Deze mooie bloeiers zijn een verscheidenheid van prachtige kleuren en zijn prachtig op een huwelijksdag. Voor de Doe-Het-Zelf Vintage bruid; vergeet niet alle zomer bloemen met al die levendige kleuren op de (boeren)markt. Om deze Vintagetrend te volgen, bind je  veel mooie linten en kant rond het bruidsboeket. Hip, trendy en helemaal van 2014!

Meer informatie? Of advies? Mail voor een vrijblijvende afspraak: info@dingenmeteendeuk.nl

 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren