Geen producten (0)

Linda's Styling & Bloemwerk

€ 0,00 (inclusief btw 21%)
Niet op voorraad
Omschrijving

Linda’s Styling: Planning, Bruiloften en Evenementen (Bloem)Styling

(Alles wat “versierd” mag worden!)

Doordat ik jarenlange ervaring heb opgedaan in het stylen en maken van arrangementen van en met bloemen, zoals bruiloften, feesten en partijen kan ik u op weg helpen met het arrangeren van uw bruiloft, feest of evenement!

Ik zorg met volle aandacht en liefde voor elk uniek detail! Altijd Nieuw, Verrassend, Spectaculair en om nooit te vergeten!

Ik kan naar uw wensen een zaal, locatie of (buiten)plaats regelen, waarin ik ook een cateraar, muziek en bloemen kan verzorgen. Alles om een droom bruiloft, feest of evenement naar uw specifieke wensen en  dromen te realiseren.
Met de medewerking van bekende leveranciers kunt u er zeker van zijn dat elk aspect van uw arrangement perfect weer zal geven om van dit bijzondere moment te genieten zonder problemen of verrassingen.
Een unieke en gelukkige herinnering van uw "Ja, dat doe ik!" bij Linda’s Styling!

Een nieuwe dienst van een persoonlijk op uw wensen gericht ontwerp, gevolgd door een professionele en glamourous team wat tot uw beschikking staat: Bloem ontwerpers, architecten, ontwerper zullen samenwerken om uw huwelijk, feest of arrangement om te zetten in de meest unieke en geweldige evenement.

Ook voor kleinere opdrachten ben ik beschikbaar, en voor elk budget! Alles is bespreekbaar!

Denk ook eens aan: Halloween, Vrijgezellenparty’s, Sportdagen, High Tea, Lunch, Teamdagen, Kinderfeestjes, BBQ’s, Sweet 16 Party, Product Lounge, Vrijmibo’s, Workshops……….

Schroom niet om informatie in te winnen: Mail Linda:  info@labellinda.com

Life

Love

Enjoy!

Reacties